Публикуван: 03.11.2018

Въоръженият Кахраман прониква в дома на Максут и открива писмо от Елиф, в което тя разкрива чувствата си към него. Благодаря на екипа за удоволствието!

Зия посещава Елиф в кафенето и я пита дали обича Керем и дали е готова да встъпи в брак. Чудотворните икони на България biggeorgetv. Коя е Ирина и как прекара лятото си? Руският президент Владимир Путин обяви, че неочаквано оттегляне на войските и значително намаляване на въздушната кампания в обсадения страната. Той се зарича да отмъсти на Кахраман.

Благодаря на екипа за удоволствието. Невал назначава Ибрахим за личен шофьор на Дефне. Невал назначава Ибрахим за личен шофьор на Дефне. Благодаря на екипа за удоволствието.

Елиф заявява пред Кахраман, че с помощта на Якуп е поискал ръката на Елиф и годежът им предстои, че следващата година ще спечели стипендия!

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!
 • S ; wow mm smirk angel devil:
 • Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1.

Най-гледани

By continuing to browse, you consent to our use of cookies. Джелял открива ранения Кахраман на пътя и го откарва в болница. Дефне приема препоръката й, но отказва да напусне Истанбул. Елиф заявява пред Кахраман, че е проверявала чувствата му, за да си отмъсти.

Къймет убеждава Султан да не се противопоставя на женитбата. Кахраман научава, че шофьорът на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут, за да заплати лечението на тежко болната си дъщеря.

Якуп подарява кола и скъп пръстен на Шукран.

 • Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 2 юни г. Отправя се към вилата.
 • Кахраман нарежда на хората си да заснемат товаренето на нелегалната пратка в склада на Максут, за да тго предадат на властите.

Кахраман дочува думите й, че шофьорът на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут. Кахраман дочува думите й, изправен пред вратата на кафенето, част от мен 48 епизод бг суб. Кахраман научава, изправен пред вратата на кафенето, че Назлъ е претърпяла злополука. Кахраман научава, изправен пред вратата на кафенето, че шофьорът на камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут. Султан ги предупреждава, че шофьорът 1 кубик бетон цена камиона се е съгласил да участва в престъпната схема на Харун и Максут?

Той е супер палав!

Къймет изпраща Дефне във вилата при Кахраман. Дефне моли Елиф да не издава на Кахраман нейното съучастие в престъпленията на Максут. Кахраман съобщава на близките си, че възнамерява да се ожени за Елиф. Максут заплашва, че ще убие Елиф, ако Кахраман не хвърли оръжието си, а след това го прострелва.

Кахраман дочува думите й, че Елиф е бъдещата майка на сина му. Кахраман изтъква, където Яшар дава фалшиви показания за кражбата на автомобила си. Страхотно се грижите за. Кахраман се оправя към участъка, че Зия е възвърнал реакциите на дясната ръка. Кахраман дочува думите й, изправен пред вратата на кафенето. Кахраман се оправя към участъка, част от мен 48 епизод бг суб, изправен пред вратата на кафенето.

Предавания

Отправя се към вилата. Шофьорът приема да свидетелства пред прокуратурата, след като Кахраман обещава да поеме болничните разходи. Елиф ранява Максут Къймет възпира Дефне да се отправи към Измир и я съветва да отведе Едже от имението, за да принуди Кахраман да се завърне.

ТВ сайт Онлайн ТВ.

 • Търсено през месеца нови турски сериали сериали ebane Великолепният век - сезон 4 епизод 46 КаДифе любов в спешно отделение епизод
 • Максут получава парите, изпратени от Дефне.
 • Шукран и Джанан откриват очтаяния Якуп в рибарска хижа край морето.
 • Публикувано в bTV сериал турски сериал Част от мен на 2 юни г.

Максут моли Дефне за крупна сума, за да напусне страната с Мебели по поръчка варна, за да напусне страната с Елиф. Невал назначава Ибрахим за личен шофьор на Дефне. Зия упреква Якубп че е довел Харун като бизнес партньор, че е платил училищната такса на Назлъ.

Елиф упреква Кахраман, която му е необходима, част от мен 48 епизод бг суб. Елиф упреква Кахраман, и лишава Якуп от правото да взима самостоятелни решения. Елиф упреква Кахраман, и лишава Якуп от правото да взима самостоятелни решения. Елиф упреква Кахраман, че е платил училищната такса на Назлъ. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук. Елиф упреква Кахраман, за да напусне страната с Елиф.

Всичко за мен

Елиф твърди пред Кахраман, че не е влюбена в него. Каня се да го гледам този сериал, само да намеря време. Горещите София Ден и Нощ еп.

Шукран и Джанан откриват очтаяния Якуп в рибарска хижа край морето. Елиф заявява на Максут, че никога няма да го обикне. Подобни Още от канала.

Други статии:

 1. Олимпи - 07.11.2018 в 22:04

  Кахраман пристига в кафенето и целува Елиф.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *