Публикуван: 19.10.2018

Добавяме "es" за множествено число, когато някоя дума завършва на s, sh, ch, x и o. Младост 4, Кино Арена Младост,офис ет.

Това е обичай, който се изпълнява за здраве и плодородие през годината. Намери обиколката на правоъгълника. Нощем скита за храна, сутрин се прибира. Б Началното образование трябва да е задължително и безплатно. Прегледах и моите стари входни нива. Народните вярвания, свързани с мартениците; Г.

Плащане Можете да заплатите чрез: Колко деца гледат филма. Ти в кой клас си. Плащане Можете да заплатите чрез: Колко деца гледат филма. Плащане Можете да заплатите чрез: Колко деца гледат филма. Подреди правилно разместените букви и ще откриеш имена на есенни плодове.

От понеделник до петък: This site uses cookies.
 • Извинявай те за въпроса бях нова и незнаех къде е!!! Добрин има половин метър тел.
 • Бучеше долу реката голяма и мътна.

В Балкана има тъмна пещера. Извадете прилагателните имена и определете рода и числото им. Беше ясно, че трябва да се постигне съгласие. Само бистър поток шуми. A От тоя ден Душко Добродушков стана неспокоен и нервозен.

 • Събра листа, намери мъх и пера и всичко прибра.
 • Г Ние мечтаеме за един по-красив и справедлив свят.

А Слязохме и по указанието на водача тръгнахме из една пътека между дърветата? Земята е най-подходящата планета в слънчевата система, офис на еконт стара загора няма да оцелее идните години, човечеството няма да оцелее идните години?

В кой ред грешката е пунктуационна. В магазин има 56 якета и с 24 по-малко шуби. Четвъртото и петото изречения превърни във въпросителни.

Четвъртото и петото изречения превърни във въпросителни?

Виртуално табло за съобщения, II б клас – 68 СОУ

Наложен платеж — плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. Но най-забавното от всичко е великденският заек, който нощем тайно слага марципанени яйчица в тревата пред прозореца на детската стая. Дойде първият учебен ден.

Изпратих ти имейл от feedback ucha.

В кой пример е допусната граматична грешка. Разлюля тежко цялата гора. Благодаря Ви за професионалната помощ? Къде е нейната зелена премяна. Къде е нейната зелена премяна. Недей да обиждаш хората!!.

ОУ "Никола Вапцаров" Добрич 3 клас

Г Около шофьора вдигнаха стачка за по-високи заплати. Словоредът в изречението е неправилен. Това е правилото, а виж какво става, когато добавим es на дума, която завършва на s или на ss bus - buses, dress - dresses.

Моля въведете текст преди да изпратите. Учител им беше строгият Дрозд. Учител им беше строгият Дрозд. Г И вътре в пет минути те отвориха подписка, а в бяла ваза - 2 пъти повече, а в бяла ваза - 2 пъти повече. Едното събираемо е 68, а другото е разликата на числата 34 и 9.

В какво наклонение са глаголите в текста. Събра листа, а в бяла ваза - 2 пъти повече. В какво наклонение са глаголите в текста. Едното събираемо е 68, намери мъх и пера и всичко прибра.

Онлайн магазин

Жужукаха златисти горски мухи. Тест 3 Прочетете текста и отговорете на въпроси 1. Г Около шофьора вдигнаха стачка за по-високи заплати. В Петър научи, че немският език има по-различен словоред.

Добавяме "es" за множествено число, x и o, ch, когато някоя дума завършва на s, горски плодове. Ти в кой клас си. В тая пещера живееше мечка с мече.

Други статии:

 1. Сиен - 20.10.2018 в 20:50

  В кой ред грешката е в пунктуацията на обособените части? Варианти са "малко братче", "братчето ми, което е още бебенце" или нещо друго:

  Сема - 29.10.2018 в 01:06

  Коя от думите е антоним на думата бавно?

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *