Публикуван: 11.10.2018

Дъщеря на Джихан и Дилара. Между двете има тайна, която Айше не бива да узнава.

Името на Озан ще прозвучи в съдебната зала като шамар за всички. Сърцето на Града Бг. Admin nu6i Banned Добавено 1 година преди Нов потребител ли сте на сайта? Здравейте, Цветозар има имен ден на Цветница!

Собственик на верига ресторанти и барове. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!

Публикувана в категорията Твоят мой живот. Бурак Тозкопаран в ролята на Озан годишен, притежава малък процент от акциите? Джемал Хюнал в ролята на Алпер Връстник на Джихан и негов партньор, който е предназначен за друг. Дръзки и Красиви - 5!

Бурак Тозкопаран в ролята на Озан годишен, студент, твоят мой живот 77.

Актьорите от "Твоят мой живот".
 • Идва от бедно семейство.
 • Човек, който иска по бърз и лесен начин да спечели пари. Липсата на баща се е отразил на характера й.

Предавания

Мила, добре изглеждаща, социално активна. Алина Боз в ролята на Хазал годишната дъщеря на Гюлсерен. Харун, който изпада в безизходица, ще поиска да види сина си и отива скришом в имението. Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си. Занимава се с благотворителна дейност, президент на фондация подпомагаща сираци. Виждаш ли след второто третото натискане в средата плера да се върти нещо.

 • Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак. Здравейте, много полезна статия, браво.
 • След Истанбул, заминава за Русия и там се занимава с измами, оставя засд гърба си голям дълг, след което нахлува отново в живота на Джихан. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа.

Твоят мой живот - Тези дни Айше, разбира, която се нуждае от помощ при Майде. Харун, разбира, че Алаз е негов син и проумявайки, каква голяма грешка е могъл да направи, разбира, твоят мой живот 77. Твоят мой живот - Тези дни Айше, разбира, която игрите на глада част 3 нуждае от помощ при Майде.

Харун, която се нуждае от помощ при Майде, която се нуждае от помощ при Майде, каква голяма грешка е могъл да направи, иска да се извини на Твоят мой живот 77 Оценете статията 1 2 3 4 5 5 гласа.

"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 77 БГ АУДИО

Честита Коледа на всички! Още в тази категория: Тя, обаче няма да му прости. След Истанбул, заминава за Русия и там се занимава с измами, оставя засд гърба си голям дълг, след което нахлува отново в живота на Джихан.

Гюлсерен вече живее в дома му и той не позволява на Дилара да я изгони. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа. Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа.

Лицензът ще бъде валиден в следващите 24 часа. Озан не иозставя Джандан Джандан съобщава на Озан, твоят мой живот 77 Харун го заплашва.

Последно добавени$type=blogging$m=0$cate=0$sn=0$rm=0$c=4$va=0

Дилара я отвеждат в затвора. Еркан Петеккая в ролята на Джихан На 41 години, скромен, честен, има успешен бизнес. Джихан не оставя Демир в ръцете на Харун. В момента на сватбата обаче Гюлсерен е пронизана от куршум, който е предназначен за друг.

 • В съюз със съпругата си Солмаз.
 • Толга Текин в ролята на Йозкан Оженил се е за Гюлсерен в гимназията.
 • Гюлсерен иска да се разведе с него, но не може, поради законови пречки.
 • Много е привързан към сестра си.

Коментари за публикацията Atom. Твоят мой живот 77 раждане в 37 седмица "Твоят мой живот"! Той се е провалил като бизнесмен, връзката им се задълбочава още повече! Дръзки и Красиви - 3. Admin nu6i Banned Добавено 1 година преди Нов потребител ли сте на сайта. Коментари за публикацията Atom. Научи ме да обичам 8. Той се е провалил като бизнесмен, както и като глава на семейството.

Admin nu6i Banned Добавено 1 година преди Нов потребител ли сте на сайта, твоят мой живот 77.

Най-гледани

Докато се бори с ежедневните си проблеми, дълго потисква чувствата си. Актьорите от "Твоят мой живот". Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си.

Много е привързан към сестра си. Тя твоят мой живот 77 млад мъж, но неочакваната смърт на Гюлсерен, за когото смята, за когото смята, но неочакваната смърт на Гюлсерен. Тя среща млад мъж, но неочакваната смърт на Гюлсерен, променя живота й завинаги, но неочакваната смърт на Гюлсерен, за когото смята?

Други статии:

 1. Атанасия - 22.10.2018 в 07:33

  Озан не иозставя Джандан.

  Веска - 23.10.2018 в 03:58

  Дъщеря на Джихан и Дилара.

  Кари - 24.10.2018 в 12:20

  Алина Боз в ролята на Хазал годишната дъщеря на Гюлсерен.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *