Публикуван: 26.09.2018

Успехът на поредицата е като цунами. Анонимен 20 февруари г.

София Ден и Нощ. Пусна снимка с важен детайл Cool News. Лорена Меритано, която изпълни лошата Динора, се пребори с рака, заради което се отдалечи от малкия екран за известен период.

Феновете са ми от баба до внуче! Една история вдъхнови шест вълнуващи теленовели Снимки.

Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box. Една от най-страхотните теленовели,излъчвани в България. Анонимен 10 октомври г. Красавицата изумява по всички параграфи Chart Box.

Хуан и София имат дете, същото се случва и с Оскар и Химена, същото се случва и с Оскар и Химена.

Копирай следния html код: Вграждане в твоя сайт:
 • Една от най-страхотните теленовели,излъчвани в България. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!
 • Ще зарадваме любителите на вечната история — след броени дни започва излъчването й у нас по bTV.

Намеците на Хуан, че покойният й баща може да не е бил съвсем чист като сълза, а прокуденото момиче — не е лъжкиня, я изваждат от равновесие. Хорхе Као, симпатичният дон Мартин, е истинска икона на колумбийската телевизия. Гато е щастливо женен. Няма да е лошо медиите да залагат на такива филми,вместо на блудкавите турски бози. Появяват се трима братя дошли да дирят мъст — малката им сестричка посяга на живота си, защото е подлъгана от по-възрастен богаташ.

Неспокоен звяр, който ме привлича.

 • Тогава държавата е разкъсвана от политическа криза и безредици.
 • Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Пусна снимка с важен детайл Cool News. Пусна снимка с важен детайл Cool News. Какъв секс обича всяка от зодиите. Емануела - Пожелавам ти, Payner. Намеците на Хуан, но двамата не се виждат две години наред, Payner, същото се случва и с Оскар и Химена?

Медийни партньори

Тогава държавата е разкъсвана от политическа криза и безредици. Копирай следния html код: Коя е Ирина и как прекара лятото си?

Ще зарадваме любителите на вечната история - след броени дни започва излъчването й у нас по bTV. Хорхе Као, е истинска икона на колумбийската телевизия, симпатичният дон Мартин. Повдигане за трапецовиден мускул на долен скрипец bogomilyordanov. Анонимен 15 декември г. От близкото Мексико реагират както обичайно - купуват правата върху поредицата.

НОВ ЕПИЗОД

Лорена Меритано, която изпълни лошата Динора, се пребори с рака, заради което се отдалечи от малкия екран за известен период. Коя е жената до секс символа Къванч? Феновете са ми от баба до внуче! Клаус се радва на двете си дъщери - Исабел и Палома.

Коя е Ирина и как прекара лятото си. Коментари за публикацията Atom. S ; wow mm smirk angel devil: Имам въпрос към модератор или администратор или както там се води - няма ли изискване да се пише на кирилица. Трима братя три сестри епизод 25 publikuvate samo za latino! Топ 40 хитове Vbоx7. Скоро ще можем да се насладим на още един също толкова хубава теленовела в България. Топ 40 хитове Vbоx7. Коментари за публикацията Atom.

Post navigation

Успехът на поредицата е като цунами. Чаровният Хуан Алфонсо Баптиста, или Оскар Рейес, продължава да се снима в сериали, макар и не винаги с главни роли. Дълги години след заснемането му продължава да се излъчва по всички точки на планетата.

След края "Трима братя, три сестри" той се снима в още няколко успешни мелодрами, както и във филми за големия екран.

Бентът на насилието се разкъсва и в страната се шири престъпност. Той е отровен от Маруха - богатата си и много ревнива съпруга. Наташа Клаус, която изпълни Сарита Елисондо, продължава да показва таланта си на малкия екран.

Други статии:

 1. Ромео - 06.10.2018 в 16:32

  Виждат на какъв интерес се радват всички герои и удължават ролята им в сюжета.

  Антонио - 09.10.2018 в 18:11

  Авторите на новата теленовела искат по-съвременна и атрактивна история — след 64 епизод историята поема по различен курс. Специално за рубриката "Вие пожелахте" винаги се допитваме до читателите с кои актьори искат да има интервю, затова е и това заглавие.

  Чедомир - 13.10.2018 в 17:24

  Хуан Пабло Шук, лошият Фернандо, също продължава кариерата си на актьор. Последно се включи в поредицата на RCN "Селия" Celia , базирана на живота на известната кубинска певица.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *