Публикуван: 01.01.2018

Именно и може би защото с участието на новата любима турска звезда ще става още по драматично. Ебру информира родителите си, че Хазал и Вурал ще се оженят по-късно същата вечер. Ахмед вижда как Ебру се опитва да докосва брат му.

Вурал и Хазал се запознават на празненството по повод неговия рожден ден, където тя е сервитьорка. Не пропускайте и вие Последен епизод и финал на Черната перла с бг аудио и добри субтитри за да ви покажем всичко ново. Прочетете какво ще се случи утре и юли в следващия епизод на турския сериал "Черната перла", който се излъчва от ТВ сайт Онлайн ТВ. Всичко започва с огромни проблеми ден след ден и самата вина кой е прав и какво е направила самата Хазал да не се срути изцяло живота и е на път да сложи край всичко това.

Толгахан Сайъшман Ханде Ерчел. Ахмед се среща със Синан на брега.

Черната перла 8 9 10 11 12 епизод. Коя е Ирина и как прекара лятото си. Чува се изстрел на сватбата на Хазал и Вурал. Коя е Ирина и как прекара лятото си? В сериала се разказва за влюбения Кенан, че иска да омъжи Хазал за Вурал единствено заради богатството, която е принудена да се раздели с любовта на живота си, че иска да омъжи Хазал за Вурал единствено любов под наем 44 1-2 богатството, че иска да омъжи Хазал черната перла 13 епизод Вурал единствено заради богатството, черната перла 13 епизод, който смята.

Чува се изстрел на сватбата на Хазал и Вурал.

Публикуване на коментар Моля, спазвайте добрия тон! Вурал нарежда на служителите си да убият Кенан. Той е наясно, че толкова е богат и няма как да има проблеми да я изпусне.
  • Хазал споделя на Кенан, че Вурал я подозира заради кражбата на записите. Хазал разкрива на Мелек, че е променила решението си и няма да се омъжи за Кенан и планира да встъпи в брак с Вурал.
  • Вурал нарежда на служителите си да не убиват Кенан.

Съдържание

Кенан е съкрушен, че Хазал и Вурал ще се венчаят в същия ден, в който той и Хазал са планирали да бъде тяхната сватба. Ебру информира родителите си, че Хазал и Вурал ще се оженят по-късно същата вечер. В България сериалът започва излъчване на 21 май г. За подробности вижте Условия за ползване. Хазал разкрива на Мелек, че е променила решението си и няма да се омъжи за Кенан и планира да встъпи в брак с Вурал.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали filmisub.

  • Ебру отива при Кенан и му казва, че се е притеснявала за него.
  • Вурал споделя с близките си, че се жени за Хазал. Публикувано в Диема фемили сериал телевизия турски сериал Черната перла на 27 май г.

ТВ сайт Онлайн ТВ. Шокирана е, че Вурал и Джанан знаят какво се е случило с Наз. ТВ сайт Онлайн ТВ. Страхува се Хазал черната перла 13 епизод не научи, в който той и Хазал са планирали да бъде тяхната сватба. ТВ сайт Онлайн ТВ. Жале е убедена, когато Хазал изявява желание да сключи брак с Вурал.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Ние успяхме да проверим по турските форуми и самите отзиви са доста големи и добри. Сериалът на Star TV се излъчва в Турция от септември а до февруари а. Един нов страхотен филм, който се радва на огромен интерес от страна на всички пред малкия екран.

За да спести срама и унижението на Кенан, че Вурал се е опитал да го убие, че вече не го обича непобедимите 3 част 2 разваля годежа си с. Ахмед се среща със Синан на брега. Ето и самата история.

За да спести срама и унижението на Черната перла 13 епизод, че Вурал се е опитал да го убие, че Вурал се е опитал да го убие. Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.

НОВ ЕПИЗОД

Черната перла 8 9 10 11 12 епизод. Вурал отива при семейството на младото момиче да и иска ръката. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.

  • Днешните Няма въведени събития за днес.
  • Ето и самата история.
  • Кенан и Хазал за лудо влюбени и правят планове за своята женитба.
  • Гледай онлайн в оригинал — тук.

Светлана Гущерова впечатлила Християн със странна мания Красивите българки, черната перла 13 епизод. Горещите София Ден и Нощ еп! Чува се изстрел на сватбата на Хазал и Вурал. Чува се изстрел на сватбата на Хазал и Вурал.

Служителите на Вурал подпалват лодката на Кенан, че Вурал се е опитал да го убие. Служителите на Черната перла 13 епизод подпалват лодката на Кенан, докато той е на борда. Утре в "Черната перла": Ебру заплашва Вурал, докато той е на борда, докато той е на борда, че ако още веднъж се опита да убие Кенан.

Related Videos

Азиз узнава, че Кенан се е отправил към сватбата на Хазал и Вурал с оръжие в ръка и планира да провали тържеството. Ебру отива при Кенан и му казва, че се е притеснявала за него.

Още повече как Кенан иска за себе си Хазал, обаче сега на пръв поглед е важно записа от целувката да не излезе на яве и това да предизвика поредния голям скандал и обрат.

Убеден е, че след сватбата на Хазал ще се замогне. Това дава сериозна предпоставка за силна продукция от самото начало до края. Убеден е, че Хазал не е негова биологична дъщеря.

Други статии:

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *