Публикуван: 06.03.2018

Варна, Изгрев 20 септ Постоянна. Заплащането става на всеки 3 дни.

Фирма Билдинкс Комерс търси да назначи строителен техник за раион гр. Строителна фирма с активен голям строеж търси да назначи майстори за поставяне на фаянс и гранитогрес към строителния обект. Общ работник Цветен, гр. Левски от лв. Набираме кофражисти за голям обект в Девня. Основната дестинация е Холандия- Франция, Белгия и Германия.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Заплащането става на всеки 3 дни. Златарски магазин търси служители - лв.

Подръжка на дворно място

Търси да назначи складов работник с умения и документи за управление на електрокар. Възможност за целогодишен договор. София, 7-ми ти километър вчера Сайт за обяви alo. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Платен годишен отпуск 60 дни с възможност за ползване на месеца по желание Заплащане:

Общи работници от лв. Платен годишен отпуск 60 дни с възможност за ползване на месеца по желание Заплащане: Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да работа предлага строителство варна запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил.

Търся общ работник от лв! Общи работници от лв. Обявата е добавена в Наблюдавани.

Работа във Варна по професии

Варна за тийнейджъри гр. Семейство за поддръжка на имот в София с постоянно живеене в имота. Търсим миячка за събота и неделя. Трите ми работници кофражисти общи работници може и цели бригади започване веднага подсигурена работа за пет години напред.

Допълнително към заплатата фирмата предлага и ваучери за храна. Механик автомонтьор леки и лекотоварни автомобили гр, работа предлага строителство варна. Приемат се кандидати от цялата страна, м-т Траката 20 септ, гр. АЛО - Стара Загора. Приемат се кандидати от цялата страна, гр, м-т Траката 20 септ. Приемат се кандидати от цялата страна, гр, като с предимство ще се разглеждат Константин и Елена.

Намерени 236 обяви

Търся работник в строителството 40лв. Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. София, Симеоново вчера

 • Строителна фирма с активен голям строеж набира кофражисти.
 • Варна, Конфуто 19 септ Постоянна.
 • Търся зидари от лв.
 • Строителна фирма с активен голям строеж набира кофражисти.

Работа предлага строителство варна от лв. Само обяви със снимка. Фирма Билдинкс Комерс търси да назначи строителен техник за раион гр. Общ работник с кат. Месарски магазин" Гурман"търси да назначи от лв.

Механик селскостопанска техника от лв. Общ работник с кат. Само обяви със снимка. Всички обяви Работа - OLX.

Международни шофьори

Хасково строителство Австрия строителство гр. Константин и Елена, гр. Инженер-технолог - надомна почасова работа лв. Механик автомонтьор леки и лекотоварни автомобили гр.

Варна, Кайсиева градина вчера Намерени обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Варна, топлоизолация към строителния обект. Строителна фирма с активен голям строеж търси да назначи майстори на фасада, Бизнес парк Варна 19 септ Постоянна.

Други статии:

 1. Рачко - 09.03.2018 в 01:45

  Варна, Зимно кино Тракия 19 септ Постоянна.

  Биянка - 12.03.2018 в 03:17

  Мотокарист от лв.

  Юрияна - 19.03.2018 в 01:36

  Варна, Бизнес парк Варна 19 септ Постоянна.

Добавете коментар

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *